Aquest es el NOU BLOG DEL CLUB BONSAI LLEIDA. Aquí trobaràs les ultimes novetats referents al nostre club. Informació sobre cursos, tallers, reunions, sortides a exposicions d’altres associacions, i temes en general referents al mon del bonsai. També publicarem els vídeos i les fotos que puguin interessar a tot el aficionat al bonsai que passi per aquí. Ens trobaràs a la caseta de fusta dels Camps Elisis, tots els dimarts de 18 a 20’30 hores.

divendres, 8 de novembre del 2019

Un Exit Total




Si amics i amigues aficionats a quest bonic art del bonsai, la nostra exposició de tardor 2019 ha estat un gran èxit, Hem tingut una gran afluència de públic, homes i dones, jóvens i grans, aficionats o no al bonsai, però el cert és que totes les persones que han passat per la nostra exposició han gaudit i molt d'una, cuidada selecció d'arbres com no haviem presentat mai a la nostra ciutat.

Ha estat la primera vegada que organitzem una exposició al pati del IEI de Lleida de dos dies i per nosaltres era tot un repte que en algun moment podia generar alguna mena de dubte, ja que organitzar una exposició de divendres i dissabte, requeria d'una col.laboració entre els socis del nostre club més gran que en anys anteriors.

El cert és que des de la junta estem molt contents del resultat final, del lloc immillorable per una exposició de Bonsais, com es el pati dels Estudis Ilerdencs de Lleida, del bon ambient viscut aquests tres dies de muntatge de l'exposició per part dels socis, que van poder dedicar part del seu temps, per tenir cura i poder transmetre al públic assistent totes les nostres vivències i coneixements dels nostres arbres.

No voldria acabar sense donar les gràcies en nom meu i de tota la junta i com no, de tots els socis que formem part del Club Bonsai Lleida, a la Diputació de Lleida i a l'Institut d'Estudis Ilerdencs per la seva col.laboració, així mateix a: Yoko Bonsai, Mistral Bonsai, Bonsai Zen, Obras i Promociones Mansilla, Antonio Marín i a vivers Duran.

Com sempre hem fet un video de les fotos de l'Exposició, mes avall podeu veure el video.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada