Aquest es el NOU BLOG DEL CLUB BONSAI LLEIDA. Aquí trobaràs les ultimes novetats referents al nostre club. Informació sobre cursos, tallers, reunions, sortides a exposicions d’altres associacions, i temes en general referents al mon del bonsai. També publicarem els vídeos i les fotos que puguin interessar a tot el aficionat al bonsai que passi per aquí. Ens trobaràs a la caseta de fusta dels Camps Elisis, tots els dimarts de 18 a 20’30 hores.

dilluns, 25 de maig del 2020

Exposicions de Primavera 2020

Com ja sabeu tots, aquest any hem estat tots confinats a les nostres cases per culpa de la COVID-19 i per aquest motiu ens a estat totalment impossible portar a terme les nostres exposicions de Bonsai de Primavera a la capital del Segrià.

Ja coneixeu tots els nostres aficionats i seguidors de les nostres exposicions que per nosaltres exposar els nostres arbres al Pati dels Estudis Ilerdencs de Lleida és un gran esdeveniment i procurem millorar any darrer any.

Això aquest any no podrà ser (esperem que a la tardor si podem exposar els nostres bonsais) i per aquest motiu i d'espres d'una conversa amb les persones responsables de la col.laboració amb nosaltres del I.E.I hem cregut oportú fer una recopilació de fotos de les exposicions de Bonsai de primavera de tots aquest anys.

Desde el Club Bonsai Lleida, volem donar les gràcies un any més, a les empreses i entitats col.laboradores amb les nostres exposicions, i mol especialment als responsables de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, pel tracte rebut tots aquest anys i per tenir la iniciativa per la realització d'aquets vídeo recopilatori.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada