Aquest es el NOU BLOG DEL CLUB BONSAI LLEIDA. Aquí trobaràs les ultimes novetats referents al nostre club. Informació sobre cursos, tallers, reunions, sortides a exposicions d’altres associacions, i temes en general referents al mon del bonsai. També publicarem els vídeos i les fotos que puguin interessar a tot el aficionat al bonsai que passi per aquí. Ens trobaràs a la caseta de fusta dels Camps Elisis, tots els dimarts de 18 a 20’30 hores.

divendres, 24 de maig del 2019

20e Aniversari del Club Bonsai Lleida



Aquesta setmana celebrem 20 Anys de la creació (oficial) del nostre club, tota la junta ens sentim orgullosos de ser part d'ell. Tenim socis en actiu que van ser els fundadors, Adolfo Sala, Josep Carulla, Eduard Sobera, Raul Guirau, Josep Duran, altres que ja no estan amb nosaltres, però que els tenim sempre en els nostres records, Santiago Mata,....I companys que han optat per altres camins, Francesc Montardit, Gerard Curco, Raul Guisbert. Etc.


Recordar als presidents anteriors Santiago Mata, Francesc Montardit, Gerard Curco, tots ells han fet possible estar avui celebrant aquests 20 anys, no oblidem a les empreses que sempre  han estat al nostre costat recolzant-nos, Mistral Bonsai, Yoko Bonsai, Bonsai Zen, Bonsai Josep Duran, Fruites Marin- Roy, Obras y Pomociones Mansilla. Així com les entitats oficials, Paeria de Lleida i Diputació de Lleida.


Gràcies a tots per fer-ho possible.

FELICITATS A TOTS I TOTES

JUNTA ACTUAL

Marc Masobé
Jeroni Serra
Marc Rodenas
Josep Massot



       Una foto dels socis dels primers anys del nostre club






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada