Aquest es el NOU BLOG DEL CLUB BONSAI LLEIDA. Aquí trobaràs les ultimes novetats referents al nostre club. Informació sobre cursos, tallers, reunions, sortides a exposicions d’altres associacions, i temes en general referents al mon del bonsai. També publicarem els vídeos i les fotos que puguin interessar a tot el aficionat al bonsai que passi per aquí. Ens trobaràs a la caseta de fusta dels Camps Elisis, tots els dimarts de 18 a 20’30 hores.

diumenge, 5 de maig del 2019

Época de Canvis



Des de fa uns mesos, som en època de canvis al nostre club, canvis de junta directiva, estatuts, domicili social, logo, nom,web, etc. Tot això amb el propòsit de aconseguir un club cada dia millor, mes transparent, participatiu, assembleari i adequat als nous temps. I un club on tothom aporta el seu petit gra de sorra.

És per tots aquests motius que aquests dies un grup de socis es van citar al club per fer un dels canvis que teníem més ganes de fer, canviar els rètols del club i posar el nou nom i nou logo, a mes de fer una neteja general del local i fer canvis al moviliari per obtenir mes amplitut.

Volem agrair la seva col.laboració i el seu temps a dues persones que han treballat desinteressadament per al nostre club, són la Mireia Serra (Lily Brik) persona que ha fet el nostre nou logo i a Francesc Rodenas (retolista professional) que ens a fet els rètols. Gràcies a tots dos.


Nou logo





Antic logo









         
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Francesc Rodenas





 
Mireia Serra (lily brik)



















               




                     

1 comentari: